David 39 år
  Jag tänkte fråga, det det svårare att få ett bättre betyg på prövning eller när man läser en kurs som vanligt? Som jag förstår det är en prövning mer eller mindre ett skriftligt prov och sedan kanske ett muntligt prov, men det är på hela kursern, jag tänkte bara hur många delprov och inlämningsuppgifter man har om man till exempel läser en kurs på Komvux?

  1 Svar

  Milla SYV SYV på FrågaSYV

  De flesta tycker det är lättare att gå högre betyg om man läser kursen. 

  • David Aha, men, brukar det vara ett visst antal prov per 100 gymnasiepoäng? Till exempel 5 prov och 5 inlämningsuppgifter per 100 gymnasiepoäng? Jag är helt obekant med systemet.
  • David Jag tänkte skriva en prövning gentemot läsa kursen men, jag bläddrade genom ett par kurser och det brukar ligga på ungefär 400 sidor, det bara verkar helt sjukt att man skall kunna allt därinne för att få bra betyg.
  • Milla Det finns inte ngt direkt samband mellan kursens storlek och antal prov; det är upp till läraren att bestämma hur proven är fördelade inom kursen.

  Frågor och svar taggade med 'yrken inom event' (1 st.)

  • Jenny 45 år

   Vad behöver man för utbildning för att jobba med event?

   Hej som rubriken lyder, undrar vad för sort utbildning man behöver för att få jobba med event? Tack på förhand för att ni ger er tid att svara! Mvh Jenny A.

   Daniel Larsson: Hej Jenny,det finns många olika "event-yrken" och det är olika utbildningar som rekommenderas, önkas eller krävs för att jobba inom de olika yrken. Kika gärna på alla de yrkesbeskrivningar som det länkas till på Event-yrken >>

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga