Pelle 16 år
  Har funderat på att gå samhäll nu efter 9 men har hört från folk att det inte är en bra linje och det blir svårt att komma in i arbetsmarknaden? framför allt med bra jobb, stämmer detta?

  1 Svar

  Anna SYV SYV på FrågaSYV

  Hej Pelle,
  om man direkt efter gymnasiet vill få jobb - är det i så fall ett Yrkesprogram som jag kan rekommendera. Det finns 12 yrkesprogram - och du kan läsa om dem alla på gymnasieguiden.se/program.

  Att ett gymnasieprogram är "bra" eller "dålig" beror på vem som ska gå på det programmet, om det programmet kommer att passa Just Dig eller inte.
  Det går, alltså, inte ge ett generellt svar på din fråga.
  Det finns inga "dåliga" gymnasieprogram, utan de passar mer eller mindre bra till olika elever.

  Läs på om SA >>> för att bestämma om det programmet kommer att passa just dig.

  Vänliga hälsningar
  ANNA

  • Pelle Jag menar att man inte kommer in på bra utbildningar så man får inte de bästa jobbet?
  • Anna Vad en "bra utbildning" och "ett bra jobb" är - är väldigt olika för olika människor. Vad är bra jobb för dig? Vad är bra utbildning för dig?

  Frågor och svar taggade med 'yrken inom event' (1 st.)

  • Jenny 45 år

   Vad behöver man för utbildning för att jobba med event?

   Hej som rubriken lyder, undrar vad för sort utbildning man behöver för att få jobba med event? Tack på förhand för att ni ger er tid att svara! Mvh Jenny A.

   Daniel Larsson: Hej Jenny,det finns många olika "event-yrken" och det är olika utbildningar som rekommenderas, önkas eller krävs för att jobba inom de olika yrken. Kika gärna på alla de yrkesbeskrivningar som det länkas till på Event-yrken >>

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga