Föredrar att inte uppge 19 år
  Hej SYV,
  Jag undrade av hur stor betydelse det är att för anställning nationellt att välja en högskola av högre anseende? Kommer det i framtiden att påverka mina möjligheter att få ett jobb?
  Samt undrade jag ifall internationella organisationer(t.ex FN) tar högskolornas anseende och betygen i åtanke när det kommer till anställning?

  Tacksam för all återkoppling

  1 Svar

  Milla SYV SYV på FrågaSYV

  Olika arbetsgivare kan tänka olika kring de frågorna, det går därför inte att ge ett generellt svar. Fråga de arbetsgivare som du i framtiden vill söka jobb hos. 

  Förutom utbildning så finns det många andra mycket viktiga faktorer som t.ex personliga egenskaper och familjesituation; karriärmål och vilka tidigare arbetslivserfarenheter man har.

  Frågor och svar taggade med 'engineeringmanagement' (1 st.)

  • Alina 16 år

   Frågor angående engineering management yrket?

   Hej jag går första året på gymnasiet i naturvetenskapsprogrammet och jag har nyss fått läsa om yrket som engineering management och blev intresserad. Det fanns inte så mycket info om det och jag vill veta mer om det som ex hur eka jag plugga till det? Vad gör man som engineering management? Jag...

   Anna SYV: Hej Alina, omEngineering Management ... vet vi idag följande:Med högskoleingenjörsexamen (alltså, att man utbildar sig till Högskoleingenjör) kan man söka till... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga