Magdalena 36 år
  Eftersom jag bor utomlands letar jag efter en distansutbildning i ilustration.

  1 Svar

  Mikael SYV SYV på FrågaSYV

  Hej Magdalena,

  eftersom du bor utomlands, antar jag att det är DistansUtanObligatoriskaTräffar som är av största intresse för dig; inom högskola hittade jag på Högskolan i Kristianstad följande kurser som uppges gå på distans "utan träffar": hkr.se/kurs/Grafisk design/introduktion, hkr.se/kurs/fördjupning samt hkr.se/kurs/Grafisk design för mobila enheter.

  Passande utbildningar kan, för övrigt, finnas inom alla de olika skolformer - inom komvux /här är du beroende av folkbokföring - om du är folkbokförd i Sverige och i så fall i vilken kommun/, på folhögskolorna, inom yrkeshögskolan /dock kräver yh utbildningar, även de som är på distans, att man några ggr per termin kommer till skolan, det finns obligatoriska träffar/ och på privata skolor (där man betalar för sin utbildning och oftast också inte har rätt till studiemedel) och även i den nya skolformen, KKU, kan relevanta utbildningar, kanske, finnas.

  Inom KKU hittade jag Konstnärlig grundutbildning på Distans, se konstkulturutbildning.se/Sok/Utbildning/?utb. Fortsättningskurs, steg 2 - se info på konstkulturutbildning.se/Sok/Utbildning/?utbildningId.

  Frågor och svar taggade med 'bli anställd' (1 st.)

  • SYV-besökare 32 år

   En vuxen person vill hitta jobb som cykelreparatör?

   Hej, en vuxen arbetslös vill hitta jobb som cykelreparatör. Hen kom till Sverige för inte så länge sedan och kan inte så mycket svenska än. Frågor: måste man starta eget eller kan man bli anställd som cykelreparatör? Kan man jobba inom det här yrket i Sverige om man inte kan så mycket...

   Julia SYV: Hej, du och den personen som är intresserad av yrket Cykelreparatör får gärna kika på framtid.se/yrke/cykelmekaniker där det bland annat finns en notering om att det är... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga