Frågor och svar taggade med '#högskoleprovet #hp' (3 st.)

  • Youssef 21 år

   Har högskolepoäng för tandläkare men f i fysik 1 kan man gå in ändå?

   Hej, Jag har högskolepoäng för att gå in i tandläkare programmet men har tyvärr F i fysik 1, men däremot har jag C I fysik 2. Kan man ändå gå in även om man har F i fysik 1?

   Anna SYV: Om du är Behörig, spelar det i så fall ingen roll att du har F betyg i fysik1. Det är Fysik2 som ingår i särskild behörighet till läkarprogrammet . Lycka till!
  • Elin 21 år

   När räknas högskoleprovet?

   Hej! Funderar på att söka in till socionomprogrammet i höst eventuellt. Största chansen är att komma in är troligtvis på högskoleprovet då jag redan nu ligger precis under gränsen på 0.90. Om jag gör högskoleprovet nu på våren, kan jag söka in med det i höst eller får man in svaren för sent?

   Anna SYV: Jo, det går bra att söka till höstterminen 2018 med resultatet av högskoleprovet från våren 2018. Ansökan till högskoleprogram och kurser med start HT2018 måste man göra under... Läs hela svaret
  • Laura 19 år

   Högskoleprovet HP ?

   Hej,jag känner mig inte nöjd med mina betyg och jag har tänkt göra högskoleprovet.Jag har börjat att träna på de gamla proven men jag har en fråga,de står att de kan ta upp till 2 år för dem att göra ett prov så jag undra om det är samma prov som kommer 2 gånger på ett och samma år?

   Anna SYV: Hej Laura, det är aldrig exakt samma högskoleprov som kommer nästa gång. Svårighetsgrad och "karaktär" i uppgifterna är rätt så lika, men det är inte samma frågor. Varje... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga