1 Svar

    Vägledare SYV

    Hej Tilda,

    SYV-examen kan man få (i Sverige) endast via SYV-programmet; du måste söka till SYV-programmet och om du blir antagen, ansöker du om "tillgodoräknande av tidigare utbildning".

    Beteendevetarexamen kan man, i princip, sätta ihop själv; men exakt vilka kurser som bör ingå - samråder man med studievägledare på just det lärosäte där man vill ta ut sin examen. Varje högskole och universitet i Sverige får bestämma rätt mycket själva. De generella reglerna är att 180 hp ska vara godkända och Minst 90 hp inom Huvudämnet; om du vill att ditt huvudämne ska vara Pedagogik, så behöver du minst 90 hp godkända högskolepoäng; vilka resterande kurser du ska ha i din examen - är det i mångt till de lokala reglerna som just det lärosäte som ska utfärda kandidatexamen.
    Vänligen
    SYV

    Frågor och svar taggade med 'lägreåldrar' (1 st.)

    • SYV

      Förklara syv för lägre åldrar?

      Hej
      Som titeln lyder undrar jag om ni har tips på kreativa och roliga sätt att berätta / visa för lägre åldrar (i detta fallet en klass i åk 1) vad syv är och jobbar med?

      Även om ni har tips på en sak/grej man kan ta med till...

      Mikael: : Hej Marko,vilken intressant och viktig fråga!Tyvärr så finns det inte mycket erfarenhet av SYV för lägre åldrar...Måste direkt säga att vi på fråga SYV saknar expert... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga