1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'tekniska prylar' (1 st.)

    • Yusra

      IT-forensiker/UX-designer?

      Hej,

      Jag har valt att läsa kandidatprogrammet data- och systemvetenskap med huvudområde interaktionsdesign. Mitt mål är att arbeta med UX senare. Jag har sedan tidig ålder haft ett stort intresse av tekniska produkter, testa de och bedöma. Samtidigt har...

      Julia: : Hejsan,yrken som du är intresserad av i Sverige (i alla fall som det är nu, i augusti 2020) icke-reglerade. Alltså finns inga strikta krav på vilken utbildning man ska ha***. Arbets- eller uppdragsgivare... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga