1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med '#naturfotograf' (1 st.)

    • Rebecca

      Jag vill bli naturfotograf?

      Hej! Jag är väldigt intresserad i naturfotografering och hade velat utveckla mina kunskaper. Tog studenten (utbildningen jag gick: fotografisk bild) för 1år sedan och har tidigare bara pratat med olika Syv som har tråkigt nog tryckt ner mina drömmar. Jag...

      Anna: : Hej Rebecca,fotografiutbildningar finns inom olika skolformer och även utanför Sverige (alltså Utomlands). På privata skolor brukar det kosta rätt mycket att utbilda sig. De "gratis" utbildningar i... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga