1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'höjt meritvärde' (2 st.)

    • MI

      Plugga vidare till masters?

      Hej Jag är snart klar med min utbildning folkhälsovetare/ folkhälsovetenskap och funderat på att plugga vidare till masters. Och då har jag börjat fundera på hur svårt är det egentligen att komma in exempelvis att komma in till KTH? Sedan...

      Julia: : Hejsan!Lärosätenas webbplats (gemensam) är www.studera.nuUtbildningsutbud förändras och brukar fastställas till första dagen i anmälningsperioden, så alla utbildningar som kan vara av... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga