1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'lönenivåer' (1 st.)

    • Sofia

      Vad ska jag plugga?

      Hej! Just nu pluggar jag Matematik 3b på Komvux för att eventuellt söka in till Systemvetenskapliga kandidatprogrammet på Lunds Universitet. Nackdelen är att jag inte riktigt brinner för matte, eller vet så värst mycket om kodning och datorsystem....

      Anna: : Hej Sofia,det är bra att du i frågan berättar ganska mycket om dig själv, men det räcker ändå inte för att kunna ge personligt-anpassat svar på vad som skulle passa just dig. I och... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga