1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'slumpen' (2 st.)

    • han

      antagning ekonomie kandidat vår?

      Hej Kan jag utifrån tidigare år estimera hur mycket antagningspoängen kommer sjunka från urval 1 till 2? Jag har sökt ekonomie kandidatprogrammet i lund och var år har det sjunkit från urval 1 till 2 med minst 0,3 sedan flera år tillbaka. Har en...

      Milla : : Hej,jag kan försöka förklara med ett exempel. Vi säger att antagningstatistik i urval 1 visar 19.2 och i urval 2 - 18.9 (meritvärdet har sjunkit med - 0.3). Då ska man tolka det som så att... Läs hela svaret
    • Morris

      hur kan bii vara lägre än bi?

      Hur hur kan bii vara lägre än bi? om jag förstått de rätt så är Bii att man kompletterat och gått Komvux. Betyder de att man har större chans att komma in om man har gjort kompletteringar än om man inte gjort de. Länkar till exempel....

      Anna: : Hej Morris! Det kan ibland slumpa sig så att antagningsgränsen i BII (kompletteringsgruppen) blir lägre. Det blir så om det finns väldigt många sökande som har kompletterat, då... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga