1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'vt2022' (1 st.)

    • Jessica

      Hur fungerar reserv och antagning till universitetet (rangordning)?

      Hej! Jag har sökt till psykologprogrammet (BI) i tre olika städer och har idag fått antagningsbesked. 1. Lund: reservplats 45 2. Göteborg: reservplats 3 3. Örebro: antagen Planen är just nu att fortsätta hålla mina reservplatser i Lund och Göteborg. Jag vill helst inte gå till Örebro,...

      Julia: : Hej Jessica!Det är synd att de inte skriver "per termin", för att det menas just PER TERMIN... "Om du har blivit antagen till 45 hp PER TERMIN, kan du stå som... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga