1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'collge' (1 st.)

    • Nora

      Plugga i USA, betygsstemet osv?

      Jag snittar B och C men sen har jag E i matte 1b och 2b och idrott. Så fort man får ett E drar det ner på meritvärdet jätte mycket... Så min fråga är då, är det amerikanska betygssystemet (GPA) samma? Alltså om jag skulle översätta mina betyg och sen har E i de ämnena drar det också ner på...

      Liselotte: : Hej Nora, tyvärr har vi i dagens läge inte någon expert på "utlandet". :) Jag kan därför i princip bara hänvisa till några länkar - som... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga