1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'Sthm' (1 st.)

    • Gäst

      prövning i Stockholm?

      hej, jag söker info om var och hur och när man kan anmäla sig till prövningar i Stockholm. Hittar inte den info. Kan ni hjälpa till? mvh G.

      Anna: : Hejsan, det gäller att "googla" och leta på stockholms hemsida... och om man inte hittar, då kan man ringa dem och fråga. Detta info finns på Stockholms stads hemsida och de borde kunna svara om var info... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga