Hej, Jag har funderat på att gå utbildning till processoperatör inom livsmedel men får ingen bra information om vad man egentligen kan jobba med specifikt? Om det bara är skift som gäller, vad man gör på jobbet osv. Vet ni?
Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32171 frågor besvarade.
Processoperatör livsmedel arbetsuppgifter?
1 Svar
Hej Camilla,
en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.
En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."
Frågor och svar taggade med '"förlora" ett år' (1 st.)
-
Utbytesår, vilket år ska jag byta ut?
Hej Jag skulle gärna läsa ett år på high school i usa. Men jag undrar hur de skulle påverka mig när jag kommer tillbaka till Sverige. Om jag tex väljer att byta ut 9an med vilka betyg söker jag då till gymnasiet? Eller om jag väljer att byta 1an kan jag då börja direkt i 2an?
Hej Emilia,det vanligaste är att en elev som läser ett år utomlands "förlorar" ett år, dvs blir ett år försenad. Om du t.ex läser ett år i USA, efter åk8, kommer du... Läs hela svaret
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga