Dylan
    Hej som rubriken säger, vad gör dem? Har dem olika uppgifter och i så fall vad ska dem göra?

    1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Dylan,
    Inom anställningen som forskningssamordnare brukar man ingå i det regionala och nationella nätverk av personer som arbetar för utvecklingen inom ett visst forskningsområde.
    Forskningssamordnare brukar arbeta utifrån utvecklings- och forskningsstrategin och i arbetsuppgifterna ingår att man ska koordinera och initiera tänkbara forskningsprojekt, seminarier, föreläsningar och konferenser i samarbete med forskare vid olika universitet.

    Detta samarbete ska bidra till ett ömsesidigt kunskapsutbyte, kunskapsutveckling och kunskapsspridning. I uppdraget som forskningssamordnare ingår också att vara omvärldsbevakare och se vilken forskning som idag bedrivs i Sverige men även i andra länder. 
     

    Kvalifikationer

    Forskningssamordnare ska ha utbildning på högskolenivå och det är meriterande om man har avlagt en doktorsavhandling.

    Frågor och svar taggade med 'gymnasieantagningskanslier' (2 st.)

    • Elin

      Valperiod och omval i gymnasieval?

      Hejsan, Valperiod och omval i gymnasieval? - kan eleven välja om helt och hållet och ha andra alternativ i sin gymnasieansökan jämfört med det han/hon valt under valperioden? Och varför finns i så fall valperiod och det inte spelar roll vad man valde då? Och en relaterat fråga - om Preliminär...

      Milla : : Hej Elin,det stämmer att eleverna får välja om helt under omval. Antagning till gymnasiet görs på de betyg som finns i elevens Slutbetyg från grundskolan och det får eleven tidigast i... Läs hela svaret
    • Ano

      När får jag svar på omval?

      Jag lämnade in en lapp för omval några veckor sedan som man senast skulla lämna in 13 sep. När ska jag få svar?

      Daniel: : Svar på den frågan måste du söka hos ditt gymnasieantagningskansli. Har du kontaktuppgifter till ditt kansli? Om inte - kika på http://antagningskanslier.se/ där alla de olika gymnasieantag.kanslierna finns presenterade.

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga