Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 31938 frågor besvarade.
Vad blir man efter restaurang- och livsmedelsprogrammet?
1 Svar
hejsan,
På Restaurang och livsmedelsprogrammet>>
inrikt. Kök och servering>>
finns följande yrkesutgångar:
- Kock, läs om yrket här>>
och
- Servitör/servitris, läs om yrket här>>
Med tanke på den nuvarande och framtida (arbetsmarknadsprognos) arbetsmarknaden är det fördelaktigare att välja bli Kock (och inte servitris) då kockar har mycket bra arbetsmarknad nu och inom fem-tio år (längre än 10 år gör inte Arbetsförmedlingen sina prognoser) men upp till på 10 års sikt är prognosen att det blir lätt att få jobb (kock är och förblir ett av de bristyrken i Sverige).
Mer om yrken: läs om yrken inom Hotell, restaurang & turism>>
Vänliga hälsningar
L. :)
Frågor och svar taggade med 'utökad behörighet för lärare' (1 st.)
-
Behörighet för att undervisa i sociologi på gymnasiet?
Hej! Jag är en utbildad, legitimerad lärare som sedan något år tillbaka håller på att läsa in behörighet i ämnet sociologi. Vid terminens slut har jag sammanlagt 67,5 hp läst och alltså 22,5 hp kvar. När jag tog mig an projektet...
Hej!vi på FRåGA SYV är "endast" allmänna SYV-ar, ej experter på lärarutbildningar och lärarbehörigheter, men jag ska ändå... Läs hela svaret
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga