1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'lagar och regler' (1 st.)

    • Sara R

      Studera HR utomlands?

      Hej! Jag är en socionom student som snart ska ta examen. Efter examen har jag funderat på att vidarutbilda mig inom HR och detta är något jag gärna hade velat göra utomalnds (helst inom EU). Jag undrar då vad som hade varit bäst för mig, att...

      Milla : : Hej,jag undrar om du vill jobba inom HR i Sverige eller utomlands? I Sverige gäller följande: HR-jobben/yrken är icke-reglerade; det betyder att arbetsgivare får fritt bestämma vem de anställer, med... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga