1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'ngo:s' (1 st.)

    • Elev

      Vilken utbildning?

      Hej! Är lärarutbildad, men funderar på att studera annat nu då jag vill arbeta mer administrativt. Gillar både vårdadministratör och samhällsanalys (sociologi) lika mycket. Har ni tips på hur jag kan komma vidare i mima tankar i valet av dessa...

      Milla : : Hej!Att överväga olika utbildningsalternativ är en viktig process, och det är bra att du redan har identifierat två intressanta för dig kunskapsområden: vårdadministration och... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga