1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'budgethantering' (1 st.)

    • Alicej

      Projektledare inom marknadsföring?

      Hej,om jag vill plugga till projektledare inom marknadsföring eller affärsutveckling, men inte kan gå ekonomisk utbildningen eftersom jag inte har matte två, (vilket jag inte vill lägga till heller,tycker det är huvudvärk och svårt) hur kan jag...

      Milla : : Hej,när man tittar på annonser om lediga jobb ser man att när arbetsgivare söker anställa en Projektledare så står det ofta i annonserna, bland annat, att i arbetsuppgifterna... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga