1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'visual merchandiser' (2 st.)

    • Lisa

      Var och vilken utbildning ska jag välja?

      Hej! Jag funderar på att läsa till butikskommunikatör men finner nästan ingen kurs (förutom i Leksand som jag absolut inte vill gå). Vet du någon annan sida än där inför HT2016? En annan fråga är också om det är bäst att läsa en yh-utbildning som tar längre tid eller om man eventuellt ska betala...

      Mikael: : Hej Lisa! om du kan gå en yrkeshögskoleutbilning, är det en ganska stor fördel: för att YH får starta om läge på arbetsmarknaden är sådan att det blir lätt... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga