Hej, Jag har funderat på att gå utbildning till processoperatör inom livsmedel men får ingen bra information om vad man egentligen kan jobba med specifikt? Om det bara är skift som gäller, vad man gör på jobbet osv. Vet ni?
Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32078 frågor besvarade.
Processoperatör livsmedel arbetsuppgifter?
1 Svar
Hej Camilla,
en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.
En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."
Frågor och svar taggade med 'franska steg 4' (1 st.)
-
Kursval åk 2, ska jag välja moderna språk eller psykologi/filosofi?
Hej! Jag läser första året på naturvetenskapsprogrammet och det har blivit dags att välja kurser inför åk 2. Jag har redan valt att jag ska gå natur/natur och läsa franska steg 4 men nu börjar jag bli kluven för hur jag faktiskt ska välja. Jag är duktig i franska och har chans att nå högt...
Om jag var i "dina skor" skulle jag valt franska 4 och engelska 7 för att tjäna Meritpoäng>>> matte 5 ger också meritpoäng men jag skulle... Läs hela svaret
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga