Hej, Jag har funderat på att gå utbildning till processoperatör inom livsmedel men får ingen bra information om vad man egentligen kan jobba med specifikt? Om det bara är skift som gäller, vad man gör på jobbet osv. Vet ni?
Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32119 frågor besvarade.
Processoperatör livsmedel arbetsuppgifter?
1 Svar
Hej Camilla,
en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.
En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."
Frågor och svar taggade med 'tillverkningsprocess' (1 st.)
-
Byggteknik och Design på KTH eller Högskoleingenjör Maskinteknik LiTH?
Hej, Jag är 21 år gammal, bor i Stockholm och är osäker på vilket program och vilken högskola jag ska välja nu till hösten. Jag vill gå ett program där jag har möjligheten att jobba med att bygga/skapa saker, få lösa problem, gå från idéer till färdiga produkter och där jag får vara med i...
Hej Adam, om du bor i Stockholm, "röstar" jag för att du i första hand väljer utbildning i Stockholm. Det är mycket svår bostadssituation så gott... Läs hela svaret
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga