Hej, Jag har funderat på att gå utbildning till processoperatör inom livsmedel men får ingen bra information om vad man egentligen kan jobba med specifikt? Om det bara är skift som gäller, vad man gör på jobbet osv. Vet ni?
Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32078 frågor besvarade.
Processoperatör livsmedel arbetsuppgifter?
1 Svar
Hej Camilla,
en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.
En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."
Frågor och svar taggade med 'generiker' (1 st.)
-
Vilken väg kan jag gå?
Hej! Jag har precis börjat mitt 3:e år på det naturvetenskapliga programmet och startat fundera på vad jag ska göra efter gymnasiet. Jag har länge tänkt på att utbilda mig till forensiker och har den senaste tiden funderat allt mer på att bli genetiker. Jag vet att man kan gå Analysvetenskap...
Hej Elin, kika gärna på >>yrke/forensiker >>yrke/genetiker och >>>yrke/biolog
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga