1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'generiker' (1 st.)

    • Elin

      Vilken väg kan jag gå?

      Hej! Jag har precis börjat mitt 3:e år på det naturvetenskapliga programmet och startat fundera på vad jag ska göra efter gymnasiet. Jag har länge tänkt på att utbilda mig till forensiker och har den senaste tiden funderat allt mer på att bli genetiker. Jag vet att man kan gå Analysvetenskap...

      Julia: : Hej Elin, kika gärna på >>yrke/forensiker >>yrke/genetiker och >>>yrke/biolog

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga