1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'magister i omvårdnad' (1 st.)

    • Rebecka

      Magister i omvårdnad?

      Jag vill bli operationssjuksköterska en dag och jag ska börja på sjuksköterskeprogrammet nu till vårterminen. Jag börjar den 21 januari och jag är klar i början av december på höstterminen 3 år senare och jag vill söka in på operationssjuksköterska programmet på Umeå universitet på vårterminen...

      Anna: : Hej Rebecka,för att bli Operationssjuksköterska - behöver man, såsom reglerna ser ut idag, läsa Magisterprogrammet med inrk. mot Operationssjukvård. Som det är nu, så startar det programmet... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga