Hej, Jag har funderat på att gå utbildning till processoperatör inom livsmedel men får ingen bra information om vad man egentligen kan jobba med specifikt? Om det bara är skift som gäller, vad man gör på jobbet osv. Vet ni?
Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32095 frågor besvarade.
Processoperatör livsmedel arbetsuppgifter?
1 Svar
Hej Camilla,
en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.
En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."
Frågor och svar taggade med 'magister i omvårdnad' (1 st.)
-
Magister i omvårdnad?
Jag vill bli operationssjuksköterska en dag och jag ska börja på sjuksköterskeprogrammet nu till vårterminen. Jag börjar den 21 januari och jag är klar i början av december på höstterminen 3 år senare och jag vill söka in på operationssjuksköterska programmet på Umeå universitet på vårterminen...
Hej Rebecka,för att bli Operationssjuksköterska - behöver man, såsom reglerna ser ut idag, läsa Magisterprogrammet med inrk. mot Operationssjukvård. Som det är nu, så startar det programmet... Läs hela svaret
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga